Tyhypäivät yrityksille

Tyhypäivät

Kaipaako yrityksenne innostavaa, ikimuistoista ja oikeasti osallistavaa ohjelmaa tyhypäiville? Sellaista joka räjäyttää tunnelman kattoon, nostaa työyhteisön me-henkeä ja on vielä hulvattoman hauskaa? Ei pönötystä eikä perinteistä keilausta ja kaljaa? Siinä tapauksessa skrollaa alemmas ja tutustu Tästä tulee hyvä päivä! musiikkiworkshoppiin ja Tää hetki on meille! musiikkishow’hun.

 

ASIAKASPALAUTE
Valtavat kiitokset huikeasta pikkujoulukeikasta! Osasimme kyllä odottaa hyvää keikkaa, mutta saimme vielä enemmän. Saimme musiikillisen elämyksen lisäksi myös paljon iloa ja naurua sekä reilusti yhteenkuuluvuuden tunnetta. Saimme tanssia ja laulaa mukana. Saimme osallistua ja juhlia porukalla ajan kanssa. Keikkasi oli hyvin osallistava ja innoittava, se oli kuin meille suunnattu ja veti hyvin meidän porukkaa kasaan ja tanssilattialle. Energisen esiintymisen lisäksi biisiesi sanoitukset ovat todella tsemppaavia ja niistä jokainen voi löytää yhtymäkohtia omaan elämäänsä. Niistä saa sekä voimaa vaikeisiin aikoihin että boostia bilefiilikseen! Kiitos teidän huipulle tiimille!”  


”Kake Karissonin työpaja oli suuri menestys 17-henkisen myyntitiimimme tiimipäivän päätteeksi! Olimme juuri yhdistäneet kaksi myyntitiimiä ja suurin osa tiimissä oli toisilleen vielä uusia tuttavuuksia. Workshop oli super hyvä särkemään jäätä ja luomaan yhteisöllisyyttä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta uudessa tiimissämme, vaikka alussa monella olikin hieman epäuskoinen ilme! Juttua ja naurua riitti tämän jälkeen saunan lauteilla ja paljussa sekä vielä pitkään tiimipäivän jälkeenkin! Oli huippu!”

Tästä tulee hyvä päivä! musiikkiworkshop

Tästä tulee hyvä päivä! musiikkiworkshopissa yhdistyvät energinen pop&rap-keikka, motivaatiopuhe ja toiminnallinen lyriikkaosuus. Tämä mukaansatempaava yhdistelmä nostaa takuuvarmasti tunnelman kattoon, motivoi, rohkaisee ja koskettaa sekä kasvattaa tiimin yhteishenkeä, vähentäen työpahoinvointia ja poissaoloja.

Kun tiimin me-henki viedään uudelle tasolle niin se motivoi jokaista tekemään parhaansa omassa työssään sekä innostaa myös kannustamaan muita ympärillään. Näin saadaan sitoutuneempia työntekijöitä, jonka tuloksena on menestyvä ja tuloksekas tiimi. Kun tiimi voi hyvin niin tulokset voi hyvin!

Keikka-osuuden aikana energiset ja hyvää fiilistä välittävät kappaleet raikaavat ja tsemppaavat kuulijaa menemään vaikka seinästä läpi, raivaten kaikki esteet tieltään. Yleisö osallistetaan yhteislauluin ja tanssein mukaan ja yhdessä luodaan ilmapiiri, jossa jokainen on motivoitunut työskentelemään yhteisten tavoitteiden puolesta. Kappaleiden väleissä kuultavat motivaatiopuheet ja Kake Karissonin inspiroiva tarina opettavat mm. miten noustaan ylös, kun haasteet ovat lyöneet kanveesiin ja miten aloittaa päivä positiivisella asenteella.

Toiminnallisen osuuden aikana puolestaan heittäydytään toden teolla sillä jokainen pääsee kokeilemaan oman lyriikan kirjoittamista ja halutessaan niiden esittämistä muille. Kun kaksi työtoveria ottavat positiivisen version rap-battlesta eli kehuvat ja ylistävät toisiaan kilpaa, on se takuuvarma hitti ohjelmanumerona ja puheenaihe koko vuoden kahvitauoilla! Tai vaihtoehtoisesti kuten eräillä hyvinvointipäivillä nähtiin, räppäsi eräs 63v rouva huumorimielessä itseään ylistävän räpin, joka loksautti kaikkien leuat auki. Tämä on ollut yksi ikimuistoisimmista hetkistä. Omien lyriikoiden esittäminen kannustavassa ilmapiirissä on todellakin unohtumaton juttu, joka murtaa jäätä, kasvattaa itseluottamusta ja hitsaa tiimiä entisestään yhteen.

Tässä kohtaa usein tulevat epäuskoiset ilmeet ja ”minusta ei kyllä ole tähän” hätähuudot, mutta se on jopa koko homman suola. Minun vahvuutena on innostaa ihmiset heittäytymään omalle epämukavuusalueelle pelosta huolimatta ja kun sieltä alkushokista sitten noustaan muiden tsemppaamina kohti mielettömiä suorituksia, yllättyneitä ilmeitä ja ”en olisi ikinä uskonut, että minä pystyn tähän!” riemunkiljahduksia niin se on jotain uskomatonta.

Eli mitä lupaan teille? Lupaan teille mukaansatempaavan ja osallistavan ohjelman, joka nostaa yhteishengen uudelle tasolle, motivoi jokaista yksilöä ja sen lisäksi on myös hulvattoman hauskaa! Ei tylsää ja tavallista vaan ainutlaatuista, uutta ja ikimuistoista, jota tullaan muistelemaan vielä pitkään!

Tää hetki on meille! musiikkishow

Tää hetki on meille! musiikkishow ei ole mikään peruskeikka, jossa vain pönötetään ja katsotaan artistia. Näissä bileissä viileinkin viilipytty innostuu joraamaan, kun bileet laitetaan kunnolla pystyyn. Koko porukka osallistetaan ja tunnelma nostetaan yhdessä kattoon tanssien ja yhteislaulujen kera. Luvassa on unohtumaton musiikkielämys, jonka aikana nauru raikaa ja koetaan myös koskettavia hetkiä, jotka vahvistavat työyhteisön yhteenkuuluvuuden tunnetta ja hitsaavat porukkaa entistä lujemmin yhteen. 

Energinen ja positiivista fiilistä välittävä show, inspiroivat kappaleet ja välispiikit kannustavat kuulijaa voittamaan elämän haasteet ja tekemään jokaisesta päivästä merkityksellisen. ”Peruskeikasta” poiketen myös yrityksen arvot otetaan huomioon ja keikka kohdistetaan juuri teidän työyhteisölle. Sen aikana yleisö pääsee loistamaan, mitä muistellaan kahvipöydissä vielä pitkään!

Usein työpaikan juhlien suurin huolenaihe on, että mitä jos tunnelma lässähtää ja ilta on pelkkää pönötystä. Lupaan teille, että tämä ohjelma tulee olemaan kaikkea muuta. Mikäli haluat, että juhlatunnelma räjäytetään kattoon, tanssit laitetaan käyntiin ja tiimin yhteishenki nostetaan uudelle tasolle niin tämä ohjelma on teille. Ohjelma sopii niin suurelle kuin pienelle työyhteisölle. Bileet on laitettu pystyyn jopa kymmenen hengen tilaisuudessa eli ryhmän koolla ei ole väliä. Kymmenen tai tuhat ihmistä niin meininki on takuuvarmasti katossa!

Personoitu tunnusbiisi

Musiikkiworkshopin aikana on lisäpalveluna mahdollista myös ideoita yritykselle oma tunnusbiisi, joka toimii loistavasti yhteishengen nostattajana ja on myös mieleenpainuva työkalu yrityksen markkinointiin ja työnantajabrändin rakentamiseen.

Ideoimme ohjelman aikana yhdessä teemat ja aiheet, joiden pohjalta kappaleen teksti kirjoitetaan. Ne voivat olla esimerkiksi yrityksen arvoja, tärkeimpiä hetkiä uralta, tuotteiden mainintaa tai mitä tahansa biisiin haluatte sisällyttää. Nämä teemat mukanani jatkan studioon, jossa me sävellämme ja äänitämme teille exclusiivisesti tehdyn kappaleen.

Mikäli yrityksenne haluaa pelkän tunnusbiisin ilman ”Tästä tulee hyvä päivä!” -musiikkiworkshoppia niin sekin on mahdollista. Tällöin voimme varata n. 30min mittaisen puhelun, jonka aikana teiltä tulee teemat kappaleen tekstiin.

Teidän yrityksellä on äänitteeseen 100% käyttöoikeus missä tahansa sitä haluaa soittaa. Kuuntele alta K-Supermarket Suurikselle tehty tunnusbiisi. Video ei kuulunut tilaukseen. Lisää personoituja tunnusbiisejä löydä minun YouTube kanavaltani.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
eetu@kakekarisson.fi
0408649621