Tyhypäivät & tunnusbiisit

Tästä tulee hyvä päivä! musiikkivalmennus

Tästä tulee hyvä päivä -musiikkivalmennus on täysin uudenlainen konsepti, jossa yhdistyvät energinen pop&rap-keikka, motivaatiopuhe ja toiminnallinen lyriikkaosuus. Tämä mukaansatempaava yhdistelmä nostaa takuuvarmasti tunnelman kattoon, motivoi, rohkaisee ja koskettaa sekä kasvattaa tiimin yhteishenkeä, vähentäen työpahoinvointia ja poissaoloja.

Kun tiimin me-henki viedään uudelle tasolle niin se motivoi jokaista tekemään parhaansa omassa työssään sekä innostaa myös kannustamaan muita ympärillään. Näin saadaan sitoutuneempia työntekijöitä, jonka tuloksena on menestyvä ja tuloksekas tiimi. Kun tiimi voi hyvin niin tulokset voi hyvin!

Keikka-osuuden aikana energiset ja hyvää fiilistä välittävät kappaleet raikaavat ja tsemppaavat kuulijaa menemään vaikka seinästä läpi, raivaten kaikki esteet tieltään. Yleisö osallistetaan mukaan ja yhdessä luodaan ilmapiiri, jossa jokainen on motivoitunut työskentelemään yhteisten tavoitteiden puolesta. Kappaleiden väleissä kuultavat motivaatiopuheet ja Kake Karissonin inspiroiva tarina opettavat mm. miten noustaan ylös, kun haasteet ovat lyöneet kanveesiin ja miten aloittaa päivä positiivisella asenteella.

Toiminnallisen osuuden aikana puolestaan heittäydytään toden teolla sillä jokainen pääsee kokeilemaan oman lyriikan kirjoittamista ja halutessaan niiden esittämistä muille. Kun kaksi työtoveria ottavat positiivisen version rap-battlesta eli kehuvat ja ylistävät toisiaan kilpaa, on se takuuvarma hitti ohjelmanumerona ja puheenaihe koko vuoden kahvitauoilla! Tai vaihtoehtoisesti kuten eräillä hyvinvointipäivillä nähtiin, räppäsi eräs 63v rouva huumorimielessä itseään ylistävän räpin, joka loksautti kaikkien leuat auki. Tämä on ollut yksi ikimuistoisimmista hetkistä. Omien lyriikoiden esittäminen kannustavassa ilmapiirissä on todellakin unohtumaton juttu, joka murtaa jäätä, kasvattaa itseluottamusta ja hitsaa tiimiä entisestään yhteen.

Tässä kohtaa usein tulevat epäuskoiset ilmeet ja ”minusta ei kyllä ole tähän” hätähuudot, mutta se on jopa koko homman suola. Minun vahvuutena on innostaa ihmiset heittäytymään omalle epämukavuusalueelle pelosta huolimatta ja kun sieltä alkushokista sitten noustaan muiden tsemppaamina kohti mielettömiä suorituksia, yllättyneitä ilmeitä ja ”en olisi ikinä uskonut, että minä pystyn tähän!” riemunkiljahduksia niin se on jotain taianomaista. Lyriikkaosuuden jälkeen lyödään vielä volumet kaakkoon ja bailataan täysillä yhteislaulujen ja -huutojen tahdissa! Huom. Toiminnallinen lyriikkaosuus on myös mahdollista jättää pois, mikäli se kuulostaa liian pelottavalta ja ohjelma toteutetaan siinä tapauksessa ilman sitä.

Eli mitä lupaan teille? Lupaan teille mukaansatempaavan ja osallistavan ohjelman, joka nostaa yhteishengen uudelle tasolle, motivoi jokaista yksilöä ja sen lisäksi on myös hulvattoman hauskaa! Ei tylsää ja tavallista vaan ainutlaatuista, uutta ja ikimuistoista, jota tullaan muistelemaan vielä pitkään!

ASIAKKAAN PALAUTE:
”Kake Karissonin työpaja oli suuri menestys 17-henkisen myyntitiimimme tiimipäivän päätteeksi! Olimme juuri yhdistäneet kaksi myyntitiimiä ja suurin osa tiimissä oli toisilleen vielä uusia tuttavuuksia. Workshop oli super hyvä särkemään jäätä ja luomaan yhteisöllisyyttä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta uudessa tiimissämme, vaikka alussa monella olikin hieman epäuskoinen ilme! Juttua ja naurua riitti tämän jälkeen saunan lauteilla ja paljussa sekä vielä pitkään tiimipäivän jälkeenkin! Oli huippu!”
-Myyntipäällikkö

SISÄLTÖ, KESTO & HINTA:
Jokaisen valmennuksen kokonaisuus ja tarkempi kulma räätälöidään toiveiden mukaan. Onko esimerkiksi ollut kireyttä työpaikalla? Onko tiimi ollut haasteiden ja paineiden alla? Onko motivaatio ollut kadoksissa? Onko tiimissä paljon uusia työntekijöitä, jotka kaipaavat yhteen hitsautumista? Vai onko kenties kaikki todella hyvin, mutta kaivataan vielä lisää liekkiä ja hyvää fiilistä tekemiseen? Musiikkivalmennuksen tarkka kulma suunnitellaan teidän tarpeen mukaan, kuten myös ohjelman kesto. Suositus on 1-2h, mutta myös lyhyempään aikaan tiivistäminen on mahdollista. Hinta määräytyy kokonaisuuden mukaan.

KUKA OLEN?
Olen Pop&Rap-artisti Kake Karisson, jonka ”Soihtu” kappale toimi Suomen paralympialaisjoukkueen virallisena kisabiisinä tsempaten Suomen joukkuetta huikeisiin kisasuorituksiin. Muita suosittuja kappaleitani ovat ”Tästä Tulee Hyvä Päivä” ja ”Saa Mitä Haluat” jotka sijoittuivat Spotifyn 50 viraalista -listalla top 5 joukkoon sekä myös YleX:llä soinut ”Mitä Sydän Sanoo”. Olen ollut aktiivisena vuodesta 2017 lähtien tehden yli 400 keikkaa mm. yrityksissä, tapahtumissa, seminaareissa, kouluissa ja ravintoloissa. Kappaleeni eivät ole ns. perusräppiä vaan melodista ja tarttuvaa hyväntuulen poppia höystettynä räpillä, joka iskee myös sellaisiin kuulijoihin, jotka ei normaalisti räppiä kuuntele. Tästä onkin paljon tullut kuuntelijoilta palautetta, että ”En koskaan kuuntele räppiä mutta tässä oli niin hyvä fiilis, että tämä kolahti!”. Siitä kertovat myös tilastot sillä kuuntelijoiden ikähaarukka on 18-59v.

Kuuntele ”Tästä tulee hyvä päivä!” -musiikkivalmennuksen tunnusbiisi.

Tiedustelut ja yhteydenotot:
eetu@kakekarisson.fi
040 864 9621

Yrityksen oma personoitu tunnusbiisi

Musiikkivalmennuksen aikana on lisäpalveluna mahdollista myös ideoita yritykselle oma tunnusbiisi, joka toimii loistavasti yhteishengen nostattajana ja on myös mieleenpainuva työkalu yrityksen markkinointiin ja työnantajabrändin rakentamiseen.

Ideoimme ohjelman aikana siis yhdessä teemat ja aiheet, joiden pohjalta kappaleen teksti kirjoitetaan. Ne voivat olla esimerkiksi yrityksen arvoja, tärkeimpiä hetkiä uralta, tuotteiden mainintaa tai mitä tahansa biisiin haluatte sisällyttää. Nämä teemat mukanani jatkan studioon, jossa me sävellämme ja äänitämme teille exclusiivisesti tehdyn kappaleen.

Mikäli yrityksenne haluaa pelkän tunnusbiisin ilman ”Tästä tulee hyvä päivä!” -musiikkivalmennusta niin sekin on mahdollista. Tällöin voimme varata n. 30min mittaisen puhelun, jonka aikana teiltä tulee teemat kappaleen tekstiin.

Teidän yrityksellä on äänitteeseen 100% käyttöoikeus missä tahansa sitä haluaa soittaa. Kuuntele alta K-Supermarket Suurikselle tehty tunnusbiisi. Video ei kuulunut tilaukseen. Lisää personoituja tunnusbiisejä löydä minun YouTube kanavaltani.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.