Bio

Moi! Olen Eetu Kaikkonen, Rovaniemeltä kotoisin oleva Pop&Rap-artisti. Moni saattaa tuntea minut paremmin nimellä Kake Karisson. Urani lähti liikkeelle vuonna 2015 kappaleella ”Nyt tai ei koskaan” ja tämän jälkeen musiikkia on tullut aktiivisesti Spotifyihin, YouTubeen ja muihin suoratoistopalveluihin. Keikkailun aloitin vuonna 2017 ja heti ensimmäisen kahden ja puolen vuoden aikana ahkeroimme tiimin kanssa noin 200 keikkaa.

Kisabiisistä tunnuskappaleeksi

Merkittävä käänne uralleni tapahtui vuoden 2018 alussa, kun kappaleeni ”Soihtu” valittiin Suomen paralympialaisjoukkueen viralliseksi kisabiisiksi Etelä-Korean talviparalympialaisiin. Tämä avasi uusia ovia ja teki Kake Karissonin nimeä tunnetuksi koko Suomen mittakaavalla.

Lisää vauhtia uralleni antoi syksyllä 2018 julkaistu ”Saa mitä haluat”, joka on tehty itsensä johtamisen valmentajan Ilkka Koppelomäen saman nimisen kirjan tunnuskappaleeksi. Kyseinen kappale sai loistavan vastaanoton, jonka myötä se nousi Spotifyssa Suomen 50 viraalista listalla sijalle 4.

Vauhtia kiihdytti vielä seuraava julkaisu ”Tästä tulee hyvä päivä”, joka niin ikään sai loistavan vastaanoton ja nousi Suomen 50 viraalista listalla sijalle 15.

Levytyssopimus Luotto Leibelin kanssa ja muutto Helsinkiin

Syksyllä 2019 puhalsivat voimakkaasti uudet tuulet. Luokanopettajan opinnot Lapin yliopistossa oli saatu valmiiksi, joten pakkasin laukkuni ja muutin Helsinkiin. Samalla perustin myös oman yhtiön ”Nyt Tai Ei Koskaan Music Oy” jonka myötä aloitin myös lyriikkakoulun järjestämisen oman artistiurani lisäksi. Työpajassa opetellaan omien tekstien kuten laulujen, räppien ja runojen tuottamista. 

Vuosi 2019 sai vielä upean päätöksen, kun allekirjoitin loppuvuodesta elämäni ensimmäisen levytyssopimuksen Luotto Leibelin kanssa ja suurin unelmani kävi toteen. Ensimmäinen kyseisen levy-yhtiön kautta julkaistava single ”Mitä sydän sanoo” julkaistiin 10.4.2020. Kappale sai loistavan vastaanoton, jonka myötä se soi myös YleX:n Uuden musiikin ohjelmassa ollen näin ensimmäinen radiosoitto urani aikana. Tämän jälkeen on julkaistu vielä yksi single ja se kantaa nimeä ”Sun Luonas”. Kyseinen kappale julkaistiin 18.9.2020.

Rohkeutta ja voimaa musiikilla

Kappaleeni ovat kannustavia ja niiden tarkoituksena on antaa rohkeutta ja voimaa kuulijalle. Tästä myös Rovaniemen kaupunki antoi minulle tunnustusta myöntämällä kunniamaininnan positiivisesta työotteesta ja kulttuuritoiminnasta, mikä oli minulle todella suuri juttu. Jos koko tekemiseni pitää kiteyttää yhteen lauseeseen, se olisi seuraava:

Haluan muuttaa omalla musiikillani ja tekemiselläni koko Suomen kulttuuria niin, että ihmiset uskaltaisivat tavoitella rohkeammin omia unelmiaan.”

Haluatko minut keikalle?