Lyriikkapaja

Mikä on lyriikkapaja?

Lyriikkapaja on minun henkilökohtaisesti ohjaama työpaja, jossa autan sinua oman laulun, räpin tai vaikkapa runon kirjoittamisen kanssa. Työpaja sopii sekä kokeneille että sellaisille, jotka kokeilevat lyriikan tekemistä ensimmäistä kertaa. Tarkoituksena on luoda jokaiselle mieluisa tapa oppia. Koulutukseltani olen luokanopettaja ja erikoistunut musiikkiin.

Lyriikkapajassa opettelemme yhdessä, kuinka löytää aihe sinun tekstillesi ja miten saamme luotua sen ympärille kokonaisen ja mielenkiintoisen tarinan. Opettelemme myös, kuinka pystyt tekemään teknisesti taitavia riimejä, jotka nostavat tekstisi aivan uudelle tasolle! Lisäksi harjoittelemme tarttuvien kertosäkeiden ja laulumelodioiden luomista, jotka saavat kuuntelijat laulamaan sinun kappaleesi tahdissa.

Voit käydä lyriikkapajassa lähiopetuksena tai verkko-opetuksena videopuhelun välityksellä. Ei siis väliä, missä päin maailmaa asut niin sinulla on mahdollisuus tulla mukaan! Sinulla on mahdollisuus osallistua lyriikkapajaan yksin, ryhmässä tai parin kanssa. Ryhmätunneilla olemme yhdessä, mutta jokainen saa kuitenkin kirjoittaa omia tekstejään. Ryhmätuntien minimimäärä on 3 henkilöä. Jos taas haluat osallistua lyriikkapajaan kaverisi kanssa niin silloin paritunti on oiva valinta! Paritunnit ja ryhmätunnit on järjestettävissä lähiopetuksena tai etäopetuksena videopuhelun välityksellä. 

Mikäli haluat henkilökohtaista ohjausta minulta kahden kesken niin yksityistunnit ovat silloin oikea valinta! Yksityistunneilla on ainoastaan minä ja sinä eikä tunnille osallistu muita. Yksityistunnit onnistuvat myös sekä lähiopetuksena että verkko-opetuksena videopuhelun välityksellä. Lähiopetuksessa omat tuotokset on mahdollista myös äänittää minun studiollani ja voit julkaista valmiit kappaleet esimerkiksi omalla YouTube -kanavallasi.

Työpajassa on nollatoleranssi kiusaamiselle.

Lyriikkapaja sopii loistavasti myös esimerkiksi kouluun, nuorisotiloille, virkistyspäiville, polttareihin, pikkujouluihin tai syntymäpäiville. Lyriikkapaja ei katso ikää, vaan kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Hinnasto:

Ryhmätunti 60min: 25 € / hlö
PARItunti 60min: 35 € / hlö

Yksityistunnit:

Irtotunti 60min: 65 €
paketti 5 x 60min: 260 €
paketti 10 x 60min: 470 €

Isommilla ryhmillä kannattaa kysyä tarjous. Hinta sisältää arvonlisäveron. Myös lahjakortteja ostettavissa. Ensimmäisellä kerralla 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Paketit voimassa 6kk ostopäivästä.

Ilmapiiri oli niin loistava, että pystyin olemaan oma itseni. Oli ihan huippua olla eka kertaa lavalla sun kanssa. Haluan nähdä sut uudestaan lavalla ja olin haaveillut oman biisin tekemisestä. Jäi hyvä fiilis ja lyriikkapaja oli paras.
Ammattiopiston opiskelija
Lyriikkapaja oli huippu! Siinä oppi tosi hyvin sen, että mistä biisin tekeminen lähtee liikkeelle. Se antoi motivaatiota tehdä lisää biisejä! Olet niin hyvä opettamaan.
Oppilas
Oppilaat olivat heti autossa, että olisi kiva jos samanlainen olisi ensi viikonloppuna uudestaan! Kiitos!
Oppilaan huoltaja
Ihan paras! Jäi ihan hirviän hyvä mieli. Se oli paras, koska sai tehdä omia lauluja.
3. luokan oppilas
Olit suunnitellut tosi mukavan lyriikkapajatuokion! Aivan huippu! Jäi tosi positiivinen fiilis ja päivän esitykset (sinun ja oppilaiden) saa vieläkin hymyn huulille. Kiitos!
Sanataideleirin opettaja
Kake Karissonin keskusteleva opetustyyli tempaa lapset ja nuoret mukaansa lyrikoimaan. Omalla positiivisuudellaan ja innostavuudellaan hän sai kurssilaiset riimittelemään omat räppinsä. Kurssin leppoisa ja mukava ilmapiiri rohkaisi lapsia tarttumaan mikrofoniin ja esittämään omat tuotoksensa muille kurssilaisille. Yllättäen jopa hiljaisimmatkin uskaltautuivat lavalle. Toivottavasti saamme jatkossakin tehdä yhteistyötä Kake Karissonin lyriikkakoulun kanssa.
Äidinkielen valinnaisryhmän opettaja
Lyriikkapaja kouluille

Lyriikkapajan teemana on rohkaista oppilaita uskomaan itseensä ja oppia kannustamaan myös muita luokkakavereita.

Työpaja on loistavasti yhdistettävissä esimerkiksi äidinkielen tai musiikin tunnin yhteyteen ja se antaa mahdollisuuden parantaa luokkahenkeä sekä jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden loistaa.

Lyriikkapajan yhteyteen voidaan järjestää myös esiintymiseni koululla ja halukkaat oppilaat voivat esittää omia kappaleitaan koulun tai luokan edessä!

Yrityksille

Lyriikkapaja on loistava keino nostattaa työporukan yhteishenkeä hauskalla ja ikimuistoisella tavalla. Työpaja sopii hyvin yrityksen pikkujouluihin, virkistyspäiville (tyky -päivät) tai muihin yrityksen tilaisuuksiin.

Voimme yhdessä tehdä yrityksellenne esimerkiksi oman tsemppibiisin, pikkujoulutunnarin tai järjestää vaikkapa leikkimieliset räppibattlet!

Työpajan yhteyteen on mahdollista tilata energinen ja tunnelman kattoon nostattava esiintyminen ja halutessanne voitte esittää valmiit tuotokset keikan yhteydessä. Lyriikkapaja on varmasti mieleen painuva tapahtuma!

Tilaa lyriikkapaja