Uran ensimmäiset festarikeikat kesällä 2023

Tulevana kesänä yksi suurimmista unelmistani tulee toteen sillä pääsen vihdoin nousemaan festarilavalle! Luvassa ovat Nivalan Kapinafest ja Oulun Vauhti Kiihtyy -festivaalit.

Kapinafest järjestetään Nivalan Tuiskulassa 13.-15.7. ja minun esiintymispäivä on perjantai 14.7. Mukana festareilla ovat myös Käärijä, Elonkerjuu, Kotiteollisuus, Antti Ketonen, Uniklubi, Jonne Aaron, Jukka Poika, JP Leppäluoto, Sana, Neon 2, HesaÄijä ja Dingo. Liput ja lisätietoja festareista löydät osoitteesta:
https://www.tiketti.fi/kapinafest-2023-viihdekeskus-tuiskula-nivala-lippuja/90482

Vauhti Kiihtyy -festivaalit järjestetään puolestaan Oulussa Ouluhallin piha-alueella 18.-19.8.2023. Päiväkohtainen aikataulu julkistetaan myöhemmin. Mukana festareilla ovat myös Teflon Brothers, Portion Boys, Korpiklaani, Uniklubi, Kotiteollisuus, Bat ja Ryyd, Dingo, Klamydia, Antti Ketonen, Oku Luukkainen, Jonne Aaron, Neon 2, Sana ja Petri Nygård. Lisätietoja:
https://vauhtikiihtyyfestival.fi/

Odotan todella innolla molempia keikkoja ja luvassa on varmasti huikeat showt!! Tule kokemaan nämä mahtavat illat ja tehdään yhdessä ikimuistoiset festarit!

-Kake Karisson