Sopimus ohjelmatoimisto Gramopopin kanssa ja uusi biisi

Suurella ilolla ilmoitan, että tein sopimuksen ohjelmatoimisto Gramopopin kans joka tarkoittaa, että he vastaavat minun keikkamyynnistä tästedes. Tuossa ryhmässä on useampi artisti/bändi joiden uraa on tullu ihailtua niin tää on aivan mielettömän siistiä!

Ku alotin kymmenen vuotta sitten kirjoittaan tosissaan ekoja biisejä niin sillon luin, että hyvä keikkamyyjä on artistin tärkein yhteistyökumppani. Siitä saakka oon siitä unelmoinut ja visioinut sitä mielessä ja nyt se on todellista.

Tuleva uran ensimmäinen festarikeikka Kapinafest, jossa mulla on suuri kunnia heinäkuussa esiintyä, oli tämän yhteistyön ensimmäinen unelmien täyttymys. En malta oottaa mitä kaikkea yhdessä kehitetään.

Tää on suurin askel tähän astisella uralla ja sen kunniaksi julkaisen ens viikon perjantaina 26.5. uuden biisin joka kantaa nimeä ”upgreidaa”. Tästä käynnistyy uusi Kake Karisson 2.0 aikakausi.

Kiitos jokaiselle joka on ollut matkassa mukana! Tästä se matka vasta todella alkaa ja suuret lavat, HERE WE COME!! Ja hei vihdoin saan tämän kirjoittaa, jonka oon kymmenen vuotta halunnut tehdä:

Keikat myy: melina@gramopop.fi

https://gramopop.fi/artistit