Personoitu biisi yritykselle

Tänä vuonna olen alkanut tekemään omien biisien lisäksi biisejä myös yrityksille, tapahtumille, järjestöille ja muille tiimeille. Biisi firmalle on loistava yhteishengen nostattaja. Olen kirjoittanut yritysbiisien tekstit niin, että olen saanut teemat yritykseltä, joiden pohjalta olen kirjoittanut biisin tekstin. Teemoja voivat olla mm. yrityksen arvot, yhteiset kokemukset, yrityksen slogan, tuotteet tai mitä ikinä omalla tunnusbiisillä halutaankaan viestiä. Kun yhdessä mietityt teemat sitten raikaavat valmiissa biisissä, nostaa se varmasti työyhteisön fiilistä, josta seuraa positiivinen työympäristö.

Tähän on mahdollista yhdistää mukaansa tempaava biisiworkshop, jonka aikana teemat ideoidaan yhdessä minun avustuksella. Tähän kun lisätään vielä inspiroiva ja positiivista fiilistä välittävä keikka niin siinähän on suorastaan loistava ohjelma kun mietinnässä on esimerkiksi yrityksen pikkujoulut tai työhyvinvointi.

Mitä muuta hyötyä yrityksen omasta tunnusbiisistä voi olla? No esimerkiksi yrityksen brändäys ja yrityksen markkinointi saavat todella tehokkaan ja mieleenpainuvan työkalun. Luova markkinointi on asia, johon yritykset tällä hetkellä panostavat ja niinhän se on, että mitä erottuvampi markkinointi sitä paremmin jää mieleen. Oma tunnusbiisi, jossa omat arvot ja muut yritykselle tärkeät asiat saadaan tuoda esille, on varmasti sellainen, mikä erottuu massasta.

Oma tunnusbiisi on myös mahtava keino tuoda esiin työnantajabrändi. Kun uutta työtä etsivät työntekijät hakevat itselleen mieluisaa paikkaa niin ainakin minun mielestä luovia ja jopa hieman hulluja ideoita toteuttavat yritykset ovat kaikista mielenkiintoisimpia.

Jos mietit, että millainen yritykselle tehty tunnusbiisi voisi olla niin alta löydät pari esimerkkiä. Toinen biiseistä on tehty K-Supermarket Suurikselle ja toinen Moto Grand Prix Summer Party -tapahtuman tunnusbiisiksi. Mikäli mielenkiintosi heräsi oman yrityksen tunnusbiisiin niin voit kysyä lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse:

eetu@kakekarisson.fi
040 864 9621