Lyriikkakouluun voi osallistua nyt myös etäyhteydellä!

Tiesitkö, että ohjaamaani lyriikkakouluun on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä videopuhelun välityksellä? Ei väliä siis missä päin maailmaa asut, niin sinulla on mahdollisuus osallistua. Lyriikkakoulussa autan sinua oman laulun, räpin tai runon kirjoittamisessa. Opettelemme yhdessä, kuinka löytää aihe sinun tekstillesi ja miten saamme luotua sen ympärille kokonaisen ja mielenkiintoisen tarinan. Opettelemme myös, kuinka pystyt tekemään teknisesti taitavia riimejä, jotka nostavat tekstisi aivan uudelle tasolle! Lisäksi harjoittelemme tarttuvien kertosäkeiden ja laulumelodioiden luomista, jotka saavat kuuntelijat laulamaan sinun kappaleesi tahdissa.

Lyriikkakoulu sopii sekä kokeneille että sellaisille, jotka kokeilevat lyriikan tekemistä ensimmäistä kertaa. Olen nähnyt lukuisia oppilaita, jotka ovat epäilleet omia kykyjään, mutta tunnin lopuksi ovat olleet aivan liekeissä omasta tekstistään ja suorituksestaan. Jos siis osallistuminen pelottaa niin paljastan sinulle, että niin on monella muullakin pelottanut ja lopulta sieltä on tullut niin mahtavia tekstejä että! Uskon tähän niin paljon, että annan sinulle ensimmäiseen kertaan 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun. Jos olet tunnin jälkeen sitä mieltä, että ei ollut yhtään kivaa eikä olisi kannattanut kokeilla niin saat rahasi takaisin. Haluan rohkaista tällä sinua kokeilemaan, jos sinulla yhtään on sellainen fiilis, että tämä voisi olla sinun juttusi.

Voit osallistua kahdella tapaa: ryhmätunti tai yksityistunti. Ryhmätunneilla opetellaan yhdessä muiden oppilaiden kanssa, kun taas yksityistunneilla saat kahden keskistä ohjausta. Koulutukseltani olen luokanopettaja ja erikoistunut musiikkiin. Hinnat lyriikkakouluun:

Irtotunti 60min: 49,90e
Paketti 5x 60min: 199,90e
Paketti 10x 60min: 349,90e
Ryhmätunti 60min: 12,90e

Ensimmäisellä tunnilla 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Ilmoittautumiset jonkin somekanavani kautta tai sähköpostilla eetu@kakekarisson.fi. Lisätietoja löydät lyriikkakoulu -osiosta. Lämpimästi tervetuloa tekstien maailmaan!