Lyriikkakoulu

Mikä on lyriikkakoulu?

Lyriikkakoulu on minun henkilökohtaisesti ohjaama työpaja, jossa autan sinua oman laulun, räpin tai vaikkapa runon kirjoittamisen kanssa. Työpaja sopii sekä kokeneille että sellaisille, jotka kokeilevat lyriikan tekemistä ensimmäistä kertaa. Tarkoituksena on luoda jokaiselle mieluisa tapa oppia. Koulutukseltani olen luokanopettaja ja erikoistunut musiikkiin.

Lyriikkakoulussa opettelemme yhdessä, kuinka löytää aihe sinun tekstillesi ja miten saamme luotua sen ympärille kokonaisen ja mielenkiintoisen tarinan. Opettelemme myös, kuinka pystyt tekemään teknisesti taitavia riimejä, jotka nostavat räppäämisesi aivan uudelle tasolle! Lisäksi harjoittelemme tarttuvien kertosäkeiden ja laulumelodioiden luomista, jotka saavat kuuntelijat laulamaan sinun kappaleesi tahdissa.

Voit käydä lyriikkakoulua lähiopetuksena tai verkko-opetuksena videopuhelun välityksellä. Ei siis väliä, missä päin maailmaa asut niin sinulla on mahdollisuus tulla mukaan! Tekstejä voi kirjoittaa yksin, parin kanssa tai ryhmissä, joten voit ottaa halutessasi myös kaverit mukaan. Tärkeintä on, että jokainen pääsee kirjoittamaan juuri sellaisia tekstejä, mikä itsestä tuntuu hyvältä.  

Sinulla on mahdollisuus käydä lyriikkakoulua niin ryhmätunneilla kuin yksityistunneilla. Ryhmätunneilla olemme yhdessä, mutta jokainen saa kuitenkin kirjoittaa omia tekstejään. Ryhmätunneille osallistuessa sinulla on mahdollista liittyä myös meidän yhteiseen WhatsApp-ryhmään, jossa sinulla on mahdollista saada apua toisilta oppilailta ja voit esitellä muille halutessasi omia tekstejäsi. Ryhmätunteja on tarjolla niin lähiopetuksena kuin verkko-opetuksena ryhmävideopuhelun välityksellä.

Ryhmätunnit pyörivät koko ajan ja sinulla on mahdollisuus loikata mukaan milloin tahansa! 

Jos taas haluat henkilökohtaista ohjausta minulta kahden kesken niin yksityistunnit ovat silloin oiva valinta! Yksityistunneilla on ainoastaan minä ja sinä eikä tunnille osallistu muita. Yksityistunnit onnistuvat myös sekä lähiopetuksena että verkko-opetuksena videopuhelun välityksellä. Lähiopetuksessa omat tuotokset on mahdollista myös äänittää minun studiollani ja voit julkaista valmiit kappaleet esimerkiksi omalla YouTube -kanavallasi.

Työpajassa on nollatoleranssi kiusaamiselle.

Lyriikkakoulu sopii loistavasti myös esimerkiksi kouluun, nuorisotiloille, polttareihin tai syntymäpäiville. Lyriikkakoulu ei katso ikää, vaan kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Hinnasto:

Ryhmätunti 60min: 12,90 €

Yksityistunnit:

Irtotunti 60min: 49,90 €
paketti 5 x 60min: 199,90 €
paketti 10 x 60min: 349,90 €

Isommilla ryhmillä kannattaa kysyä tarjous. Hinta sisältää arvonlisäveron. Myös lahjakortteja ostettavissa.

Ilmapiiri oli niin loistava, että pystyin olemaan oma itseni. Oli ihan huippua olla eka kertaa lavalla sun kanssa. Haluan nähdä sut uudestaan lavalla ja olin haaveillut oman biisin tekemisestä. Jäi hyvä fiilis ja lyriikkapaja oli paras.
Ammattiopiston opiskelija
Oppilaat olivat heti autossa, että olisi kiva jos samanlainen olisi ensi viikonloppuna uudestaan! Kiitos!
Oppilaan huoltaja
Ihan paras! Jäi ihan hirviän hyvä mieli. Se oli paras, koska sai tehdä omia lauluja.
3. luokan oppilas
Olit suunnitellut tosi mukavan lyriikkakoulutuokion! Aivan huippu! Jäi tosi positiivinen fiilis ja päivän esitykset (sinun ja oppilaiden) saa vieläkin hymyn huulille. Kiitos!
Sanataideleirin opettaja
Kake Karissonin keskusteleva opetustyyli tempaa lapset ja nuoret mukaansa lyrikoimaan. Omalla positiivisuudellaan ja innostavuudellaan hän sai kurssilaiset riimittelemään omat räppinsä. Kurssin leppoisa ja mukava ilmapiiri rohkaisi lapsia tarttumaan mikrofoniin ja esittämään omat tuotoksensa muille kurssilaisille. Yllättäen jopa hiljaisimmatkin uskaltautuivat lavalle. Toivottavasti saamme jatkossakin tehdä yhteistyötä Kake Karissonin lyriikkakoulun kanssa.
Äidinkielen valinnaisryhmän opettaja
Lyriikkakoulu kouluille

Lyriikkakoulun teemana on rohkaista oppilaita uskomaan itseensä ja oppia kannustamaan myös muita luokkakavereita.

Työpaja on loistavasti yhdistettävissä esimerkiksi äidinkielen tai musiikin tunnin yhteyteen ja se antaa mahdollisuuden parantaa luokkahenkeä sekä jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden loistaa.

Lyriikkakoulun yhteyteen voidaan järjestää myös esiintymiseni koululla ja halukkaat oppilaat voivat esittää omia kappaleitaan koulun tai luokan edessä!

Yrityksille

Lyriikkakoulu on loistava keino nostattaa työporukan yhteishenkeä hauskalla ja ikimuistoisella tavalla. Työpaja sopii hyvin yrityksen pikkujouluihin, virkistyspäiville (tyky -päivät) tai muihin yrityksen tilaisuuksiin.

Voimme yhdessä tehdä yrityksellenne esimerkiksi oman tsemppibiisin, pikkujoulutunnarin tai järjestää vaikkapa leikkimieliset räppibattlet!

Työpajan yhteyteen on mahdollista tilata energinen ja tunnelman kattoon nostattava esiintyminen ja halutessanne voitte esittää valmiit tuotokset keikan yhteydessä. Lyriikkapaja on varmasti mieleen painuva tapahtuma!

Tilaa lyriikkakoulu