Lyriikka- ja lauluntekopaja Lammassaaressa ke 16.6.2021

Tervetuloa keskiviikkona 16.6.2021 klo: 17.00 satumaisen kauniiseen Lammassaareen herättelemään luovuuttasi! Ohjaajina Pop&Rap-artisti Kake Karisson ja tunnetaitovalmentaja Tuisku Tuntevainen. Työpajassa saat kokeilla koskettavien lyriikoiden tekemistä ja esiintymistä turvallisessa pienryhmässä. Saat myös vinkkejä ja inspiraatiota luovuuden herättelyyn ja tutustut kiinnostaviin luoviin ihmisiin!

Tuisku Tuntevainen ohjaa tunnetuokion, jossa jokainen saa tulla kuulluksi. Pysähdytään läsnäoloon ja tutkailemaan omia tunteita. Tunteiden kokemisen kautta voi pohtia sitä, mitä haluaisi lyriikan tai luovuuden kautta ilmaista muille ja millä tavalla tahtoisi tulla nähdyksi tai kuulluksi. Tuisku on itsemyötätunto -ja tunnetaito-ohjaaja ja Tunnetaitoja kaikille ry:n perustaja. Kaikkia tunteita saa ilmaista turvallisessa ryhmässä Tuiskun myötätuntoisessa ohjauksessa.

Kake Karisson on Pop&Rap-artisti ja hän ohjaa lyriikkapajan, jossa jokainen saa apuja ja vinkkejä oman laulun, räpin tai runon kirjoittamiseen. Se sopii sekä kokeneille että sellaisille, jotka kokeilevat lyriikan tekemistä ensimmäistä kertaa. Tarkoituksena on luoda jokaiselle mieluisa tapa oppia. Opettelemme yhdessä, kuinka löytää aihe sinun tekstille ja miten saamme luotua sen ympärille kokonaisen ja mielenkiintoisen tarinan. Opettelemme myös, kuinka pystyt tekemään teknisesti taitavia riimejä, jotka nostavat tekstisi aivan uudelle tasolle! Lisäksi harjoittelemme tarttuvien kertosäkeiden ja laulumelodioiden luomista, jotka saavat kuuntelijat laulamaan sinun kappaleesi tahdissa. Lyriikkapajassa pidetään rento ja hyvä fiilis eikä kenenkään tarvitse pelätä, että osaako vai ei.

Tule siis mukaan avoimin mielin viettämään mahtava päivä lyriikkapajan parissa!


Kenelle?
Kaikille 16-100-vuotiaille, jotka haluavat vahvistaa luovaa ilmaisuaan ja viettää rentoa ja ikimuistoista iltaa hyvässä porukassa ihanissa maisemissa!

Kurssipaikka:
Lammassaari, Helsinki. Mahdollisuus mennä julkisilla yhtämatkaa Helsingin keskustasta hyvissä ajoin tapaamispaikalle! Ota yhteys Tuiskuun, jos kaipaat opastusta tekstiviestitse 045-3588292.

Tietoa Lammassaaresta ja esteettömyydestä: https://retkipaikka.fi/helsingin-lammassaareen-avautui-uusi-esteeton-pitkospolku/

Hinta:
40€/hlö, 35€ vähävaraiset. 1 paikka varattu maksutta ihmiselle, jonka rahatilanne estäisi muuten osallistumisen!  

Ilmoittautuminen & lisätiedot:
info@tunnetaitoja.fi , otsikolla ”Lyriikka- ja lauluntekopaja 16.6.” 
Kurssille otetaan max. 10 osallistujaa, joten varaa paikkasi pian!
Saat vahvistuksen, tarkemman osoitteen, kurssi-infon sekä maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä.