Lahjabiisit

Henkilökohtaisesti sanoitettu laulu lahjaksi

Haluaisitko ilahduttaa oman läheisesi hänelle henkilökohtaisesti sanoitetulla laululla? Nyt sinulla on siihen nimittäin mahdollisuus! Lahjabiisi kirjoitetaan sinun antamiesi teemojen pohjalta ja se lähetetään videona lahjan saajalle. Teemat voivat olla esimerkiksi yhteisiä muistoja, kommelluksia, henkilön persoonasta jotain, kannustavia viestejä, kiitoksen sanoja tai ihan mitä ikinä haluat biisin kautta hänelle välittää!

Tämä on varmasti ikimuistoinen ja koskettava tapa muistaa esimerkiksi ystävääsi, työkaveriasi, kumppaniasi tai ketä vain! Laulu lahjaksi sopii niin ystävänpäivälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, häälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, valmistujaislahjaksi, polttareille tai ihan muuten vain ilahduttamaan läheistäsi. Olen tehnyt näitä nyt useita kymmeniä ja saanut nähdä mitä tunteikkaampia reaktioita aina naurun remakoista herkistymisen kyyneliin. 

Lahjabiisin esitystapa on mahdollista valita kahdesta eri vaihtoehdosta. Voit valita lahjabiisin lähetyksen videona sähköpostin kautta lahjan saajalle tai live-esityksen lahjan saajan kotona, kotipihalla tai muualla valitsemassasi paikassa. Tällaisia live-esityksiä on tilattu mm. ihmisten kotipihoille, olohuoneisiin, romanttisiin paikkoihin meren äärelle ja työpaikoille. Voit tietysti valita myös molemmat vaihtoehdot, jolloin lahjan saaja saa oman biisin sekä videona että live-esityksenä.

Katso alta esimerkit lahjabiiseistä videona ja livenä esitettynä niin saat tarkemman kuvan, millaisesta jutusta on kyse. Ensimmäisessä esimerkissä on kyseessä ystävänpäivälahja videona esitettynä ja toisessa kuukauden työntekijä -palkinnon saaneen työkaverin muistaminen live-esityksenä hänen kotipihallaan. Kolmannessa esimerkissä puolisolle tilattiin yllätyksenä lahjabiisi live-esityksenä äitienpäivälahjaksi.

HINTA:

Lahjabiisi videona: 330€ (sis. alv 24%)
Hinta lahjabiisin live-esitykselle lasketaan etäisyyden mukaan.
Kysy rohkeasti tarjous!
Tilaukset ja tiedustelut: eetu@kakekarisson.fi