Keikkaennakko: Q Bar, Suonenjoki

Viime viikonloppua ei keikkoja ollut, mutta huomenna (lauantaina) päästään taas tositoimiin, kun luvassa on yhden keikan reissu Suonenjoen Q Bariin. Eilen jo kyllä itseasiassa käynnistettiin tämän viikon keikkailut lyhyellä yllätysesiintymisellä Lempäälässä, josta jäi superhyvä fiilis! Hoksasin kuitenkin, kun katsoin omaa keikkakalenteria, että täysimittaista 60min keikkaa ei ole olekaan ollut pitkään aikaan. Eilinen ja kaikki syyskuun keikat olivat erilaisissa tapahtumissa, joissa oli lyhyemmät setit. Nyt onkin mukava päästä pitkästä aikaa tykittämään taas koko biisiarsenaali ja joraamaan ihan urakalla!


Kaupunkikin on aivan uusi itselleni, sillä aikaisemmin ei ole tullut käytyä Suonenjoella, joten innolla odotan kyllä huomista. Keikkapaikka Q Bar on myös tuntematon itselleni, joten mukava nähdä mitä perillä odottelee. Ainakin kuvien perusteella näyttää todella mukavalta paikalta ja varmasti saadaan loistava show siellä käyntiin. Keikkasettiinkin saadaan vähän uutta vivahdetta, kun Jaguaarin ja minun yhteisbiisi ”Kohti Unelmia” on nyt julkaistu. Jaguaari itse ei valitettavasti keikalle pääse, mutta biisi kuullaan silti ehdottomasti.


Pienen jännityksen reissuun tekee nuo vaihtelevat säätilanteet kuluneen viikon aikana. Vielä ei ole talvirenkaita Fordsoniin vaihdettu, mutta ainakin tänään, kun säätiedotusta katsoin, näytti siltä, ettei Helsinki-Suonenjoki välille ole aivan vielä tarvetta. Toivotaan, että tuo tilanne pysyy, ettei tarvitse luistella kotiin 😀


Huippu viikonloppu varmasti tulossa! Lämpimästi tervetuloa kaikki Suonenjokelaiset, lähiseudulla asuvat ja totta kai myös kauempaa tulevat! Pidetään superhauska ilta ja fiilistellään yhdessä. Muille, ketkä eivät paikalle pääse, haluan tämän myötä toivottaa oikein hyvää ja riemukasta viikonloppua. Nauttikaa ja tehkää just niitä juttuja, mitkä saa teille huippufiiliksen aikaan! Mie aion tänään mennä kannustamaan oman kylän joukkuetta Rovaniemen Kiekkoa, kun joukkue tulee Vantaalle pelaamaan. Huomenna sitten virtaa täynnä Fordsoni kiitää kohti Suonenjokea!

Q Bar, Suonenjoki
La 12.10.2019
Showtime: 23.30
Liput: 2e