Halloween-bileistä tiimipäiville!

Viime viikko sisälsi kaksi keikkaa ja molemmat yksityistilaisuuksissa. Olen tehnyt melko paljon yksityistilaisuuksissa keikkoja ja ne ovat kyllä aina niin hauskoja! Tykkään aivan hulluna, kun saan tehdä niin erilaisia keikkoja. Välillä vedetään yhdeltä yöllä baarissa, välillä aamulla kahdeksalta koulussa, välillä jossakin päivätapahtumassa tai seminaarissa ja välillä synttäreillä ja ties missä. Kaikki keikat ovat niin erilaisia ja se tekee tästä niin huippua! Monesti jonkun yksityistilaisuuden jälkeen järjestäjät ovat olleet, että ”En meinannut ensin uskaltaa pyytää tällaiseen pieneen tapahtumaan, mutta onneksi kysyin!” ja vastaan aina, että mie tuun aivan joka paikkaan keikalle, minne vain mahdollisuus tulee! Eli jos sinulla on tulossa vaikka synttärit, polttarit tai ihan sama mikä tilaisuus niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Melkeinpä aina ollaan saatu järjestymään lyhyelläkin varoitusajalla.

Mutta sitten itse keikkoihin! Torstaina olin esiintymässä Nurmijärvellä sijaitsevassa Lomakoti Kotorannassa. Se on lomakoti keskellä luontoa kirkasvetisen Sääksjärven rannalla. Viime viikon lapsiperheiden syysloma oli toteutettu yhteistyössä Hyvinvointilomien kanssa ja siihen oli järjestetty päätösjuhlat Halloween teemalla, johon sain kutsun tulla esiintymään. Lähdin torstaina iltapäivällä ajelemaan kohti Nurmijärveä ja VAU, mikä paikka perillä odotti! Jo ajaessa ihastelin suuria peltoja, metsää ja maisemia, joita pitkin määränpäätä kohti ajettiin. Teki mieli pysäyttää auto tien sivuun ja jäädä ihmettelemään, mutta siihen ei valitettavasti ollut aikaa.

Perille saavuttuani vastassa oli ystävällinen henkilökunta, joka oli järjestänyt estradin valmiiksi. Tunnelma paikan päällä oli todella lämmin ja iloinen. Lapset leikkivät innoissaan halloween-maalaukset kasvoillaan ja kaikilla näytti olevan älyttömän hauskaa. Tuli tosi mukava fiilis! Sitten vain kamat pystyyn, nopea soundcheck ja valmiita keikkaan. Ihana henkilökunta tarjosi vielä ruuan ennen esitystä. Kun kello lyö 18.45 tärähtää Tästä Tulee Hyvä Päivä soimaan ja iloiset tanssit alkavat välittömästi. Lapset tanssivat vanhempien kanssa yhdessä ja pomppivat riemusta. Kaikilla on hauskaa, jes! Esitys kestää noin puoli tuntia ja se päättyy koviin yhteishuutoihin, KIITOS Lomakoti Kotoranta! Lähden todella hyvillä mielin takaisin kotiin.

Lauantaina oli luvassa seuraava keikka ja se oli Team Sportlifen tiimipäivillä Tampereen Sokos Hotel Ilveksessä. Tapahtuma alkoi klo 10, joten matkaan oli lähdettävä aamulla jo kuuden jälkeen, jotta kerkeää pystyttämään välineistön ja saa soundcheckin tehtyä ennen tapahtumaa. Edellisenä iltana siis ehdottomasti jo auton pakkaaminen, jotta kaikki on aamulla valmista ja pääsee suoraan lähtemään. Olin nukkunut perjantaina melko pitkään, koska torstain hommat olivat venähtäneet yön pikkutunneille ja siispä illalla ei meinannut uni tulla. Kun kello soi aamulla 5.45 ja takana oli vain muutama tunti unta, meinasi ensin pieni pökkyrä olla päällä. Siitä kuitenkin pompattiin salamana ylös, tuoppi sitruunalla ja suolalla maustettua vettä huiviin, jääkylmä suihku ja pari kuppia kahvia niin jo lähti viimeisetkin unihiekat pois silmistä ja fiilis täyskymppi!

Ajan Keravan kautta ja nappaan kyytiin yhden tiimipäivän järjestäjistä. Mukava, kun tällä kertaa ei tarvitse ajaa yksin. Meillä alkaa välittömästi todella mielenkiintoiset keskustelut oman jutun löytämisestä ja miten sen eteen on valmis painamaan hommia. Matka menee vilauksessa ja yhtäkkiä ollaankin jo Tampereella. Sitten vain hotellin parkkihalliin auto, laukkukärryt avuksi ja välineistö kabinettiin, jossa tapahtuma järjestetään. Nopeasti kaapelit paikalleen, lyhyt soundcheck ja valmista! Tänään on jälleen täysin erilainen keikka luvassa. Suunnitelma on, että vedän kolme biisiä. Aloitan tapahtuman Tästä Tulee Hyvä Päivä biisillä, puolessa välissä kajahtaa Saa Mitä Haluat ja tapahtuman päätteeksi vielä Soihtu. 

Vähän ennen kymmentä kabinettiin alkaa saapumaan väkeä ja tapahtuma alkaa. Tästä Tulee Hyvä Päivä lähtee soimaan ja yleisö alkaa lyömään käsiä yhteen. Muutamalta lähtee jo ”hyvä päivä!” huutokin biisin mukana, mutta ehkä vielä hieman on unihiekkaa silmissä. Esityksen jälkeen vuorossa on luento ja sitten lounastauko. Lounastauon jälkeen lähtee Saa Mitä Haluat ja nyt alkaa olla kabinetissa jo meininkiä! Lopuksi vuorossa ovat Soihtu ja vielä ekstravetona Mun Vuosi, jonka sanat sopivat loistavasti päättämään tiimipäivän. Näiden biisien aikana tunnelma nousee kattoon ja meininki on loistava! Ihan mahtava päivä jälleen, suuri kiitos Team Sportlife!!

Keikan jälkeinen adrenaliinipiikki pysyy koko ajomatkan takaisin Helsinkiin ja loppupäivän, mutta illalla neljän tunnin huonosti nukutut yöunet ja tiukka keikkapäivä jysähtää pesäpallomailan tavoin otsaan ja kello 22 matkustetaankin jo höyhensaarille. Viikko paketissa.